Едва ли някой от феновете на Приятели би могъл да забрави

...
Едва ли някой от феновете на Приятели би могъл да забрави
Коментари Харесай

26 години по-късно - неочакваният случай със сценария на “Приятели

Едва ли някой от почитателите на " Приятели " би могъл да не помни финалните два епизода от четвъртия сезон на сериала. Тогава Рейчъл (Дженифър Анистън) обезверено се пробва да стигне до Лондон, с цел да каже на Рос (Дейвид Шуимър), че е влюбена в него, преди той да се ожени за годеницата си Емили (Хелън Баксендейл).
 Дженифър Анистън с емблематичната прическа на Рейчъл от “Приятели ” на Златен глобус 2024
Никой не очакваше това от Дженифър Анистън

Изненадващата визия на актрисата на Златен глобус 2024

Именно два истински сюжета на епизодите, снимани в Лондон през 1998 година, са открити цели 26 години по-късно. Решено е те да се пуснат на търг от Hanson Ross, като авансово са оценени на 600-800 английски паунда.

Находката е открита откакто безусловно е била захвърлена, във към този момент несъществуващото Fountain Studios, след снимането на първата и втората част от епизодите на четвърти сезон The One With Ross`s Wedding.

Интересното е, че сюжетите са оживели, макар че актьорският състав, както и всички останали от екипа на шоуто, е трябвало да унищожат своите копия. Целта е била просто да не се допусне приключването на наличие.

Служител в студиото обаче е разкрил сюжетите, хвърлени в кошчето, и явно е решил да ги резервира, написа Independent.

" Намерих ги в панер няколко седмици откакто фотосите завършиха. Част от работата ми беше да се уверя, че всичко е подредено и няма оставени отпадъци. Не бях сигурен какво да върша с тях, тъй че просто ги сложих в чекмеджето на офиса си. Спомням си, че се чудех на кой член на актьорския състав може да са принадлежали.

Напуснах Fountain Studios през 1999 година и когато пристигнах да разчистя бюрото си, просто събрах всичко в огромна кутия. Забравих, че сюжетите са там. Бяха се омешали с купчина документи ", споделя 60-годишният лондончанин, който се оказва, че ги е пазил в продължение на цели 26 години.
 Епизодът от
Епизодът от " Приятели ", който не вижда бял свят, поради Матю Пери

Какво е трябвало да се случи с Чандлър и Моника

Той издава също, че не е измежду най-големите почитатели на " Приятели ", защото американският комизъм му се коства " друг " от британския. Затова е на мнение, че находката си коства да бъде купена от някой истински почитател на сериала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР